Oğuzhan Özyakup: Hukuki süreci başlattım

Beşiktaş'ın 10 numarası Oğuzhan Özyakup'tan Ali Ece'ye sert tepki

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup, geçtiğimiz günlerde kendisi hakkında bazı açıklamalarda bulunan Ali Ece, hakkında hukuki süreç başlattığını açıkladı.

Hafta içinde Ali Ece, katıldığı bir programda yıldız oyuncunun psikolojik rahatsızlık yaşadığını iddia ederek, şunları ifade etmişti: “Doktorlara gitti, teşhis konuldu. Kendi açıklamak isterse açıklar. Milli takımda şu anda oynayabilecek kapasitede değilsin Oğuzhan, ama bu sorunu atlattığın zaman bu milli takımın önemli bir parçasısın mesajı vermek için kadroya alındı”

Oğuzhan Özyakup: Hukuki süreci başlattım

Yıldız oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı: “Gündeme tutunmak için benimle ilgili iddialarda bulunan kişinin hakkımda söylediği şeylerin hepsi hayal ürünüdür. Konuyla ilgili hukuki süreci başlattığımın bilinmesini isterim.” yanıtını verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI