Oğuzhan Özyakup için sürpriz transfer iddiası

Beşiktaş'ta kötü bir sezon geçiren Oğuzhan Özyakup İtalya yolunda...

Beşiktaş’ta son iki yıldır adeta kayıpları oynayan Oğuzhan Özyakup hakkında İtalya’dan yeni bir transfer iddiası geldi. Sezon başında ve devre arasında İtalyan ekiplerinden Napoli, Milan, Lazio ve Roma’nın gündeminde olduğu öne sürülen yıldız oyuncu konusunda başka takımlarında devrede olduğu aktarıldı.

Oğuzhan Özyakup, Beşiktaş’tan ayrılacak mı?

İtalyan medyasından Calciomercato’da Beşiktaş’ın yıldızı hakkında bir haber yer aldı. Cengiz Ünder ve Merih Demiral’dan sonra Seri A, Türkçe konuşuyor başlığı altında verilen haberde Empoli ve Genoa’nın Oğuzhan’ı takip ettiği aktarıldı. Haberin detaylarında Oğuzhan’ın yetenekleri sıralanırken bu oyuncunun İtalya’da başarılı olacağı kaydedildi. 

10 milyon Euro kabul edilmemişti

Beşiktaş yönetimi, sezon başında 10 milyon Euro teklif edilen oyuncunun gitmesine onay vermemişti. Yeni sezonda takım maliyetini düşürmek isteyen yönetimin, Oğuzhan’a talip gelmesi halinde satışına onay vereceği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI