Oğuzhan Özyakup: Taraftarla sorun yaşadım ama...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi’nin 2. haftasında Vodafone Park’ta Göztepe'yi 3-0 mağlup ederken Oğuzhan Özyakup gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligi’nin 2. haftasında Vodafone Park’ta Göztepe'yi 3-0 mağlup ederken Oğuzhan Özyakup gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. 

Karşılaşma sonrasında Oğuzhan Özyakup, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İşte Özyakup’un maç sonrası açıklamaları; 

TARAFTARLARLA GERGİNLİKLER YAŞADIM

"Güzel bir galibiyet aldık. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Ligin ilk haftaları. İnşallah daha iyi olacağız. Kampı çok iyi geçirdik. Futbolcu için özgüven çok önemli. Geçen sezon az forma şansı buldum. Taraftarlarla gerginlikler yaşadım. Taraftarlar destek olunca istek arzu yerine geliyor. Taraftarın bana sevgi gösterisi beni mutlu etti. Bugün ki 3-0'lık galibiyet takıma özgüven getirdi. Ben hazırım. Sahada da rahatım. Saha kötü olmasına rağmen iyi futbol oynamaya çalıştık. İnşallah her hafta üzerine koyarız devam ederiz"

BEN BU TARZI SEVİYORUM

"Geriden oyun kurmaya hocamız önem veriyor. Bu tarzı ben seviyorum. İnşallah takıma iyi yansır. 4 sene sonra yeni bir hoca ve yeni bir sistem. Çok kolay değil. Zamanla alışacağız"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI