Oğuzhan Özyakup'un yeni takımı belli oluyor

Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup'un yeni takımının neresi olacağı sorusu futbol kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor.

Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup'un yeni takımının neresi olacağı sorusu futbol kamuoyunu meşgul etmeye devam ediyor. Tecrübeli futbolcunun Beşiktaş günlerinden yakın arkadaşı Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup'un yeni adresinin siyah-beyazlı kulübün rakipleri olmayacağını ifade ederek Trabzonspor ve Medipol Başakşehir iddialarına kapıları kapatırken Oğuzhan'ın Hollanda'ya transfer olacağı ortaya çıktı.

10 yıllık Beşiktaş kariyeri sonrası kulüpten ayrılan Oğuzhan Özyakup, henüz kendisine bir takım bulabilmiş değil. İsmi uzun süre Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile anılan Oğuzhan Özyakup'un yeni adresi konusunda çeşitli spekülasyonlar çıkmaya devam ederken aksam.com.tr'nin edindiği bilgiye göre tecrübeli futbolcu, Hollanda'ya geri dönme hazırlığında.

OLCAY ŞAHAN'DAN "OĞUZHAN ÖZYAKUP" AÇIKLAMASI

Oğuzhan'ın yeni takımını kısa bir süre içerisinde açıklaması beklenirken 30 yaşındaki futbolcunun eski takım arkadaşı Olcay Şahan, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili şöyle konuşmuştu:

Oğuzhan ile sürekli görüşüyorum. Avrupa'da 4-5 kulüp ile görüşüyor, doğru projeyi seçmek ve mutlu olabileceği bir transfer gerçekleştirmek istiyor. Doğru kararı vereceğine inanıyorum. Ama anladığım kadarıyla şimdilik Türkiye'de oynamayı düşünmüyor. Türkiye'den büyük camialardan teklif aldı, ben de şahit oldum. Ancak 10 sene Beşiktaş'ta oynadıktan sonra gidip de Türkiye'de başka forma giymek istemiyor çünkü kulüple ayrı bir bağı var.

Olimpiu Morutan transferine Erden Timur engeli: Sebebi ise Rıza Çalımbay!

OĞUZHAN ÖZYAKUP'UN YERİNE CALLUM STYLES

Siyah-beyazlılarda merkez orta saha pozisyonu için İngiliz basını, Valerien Ismael'in Barnsley'den eski öğrencisi Callum Styles'ı istiyor. 

Yapılan haberlerde, "Styles, İsmael altında çok gelişti. Bu yüzden Türkiye'de onunla yeniden bir araya gelmek istemesi şaşırtıcı değil. Macaristan'da Milli olmak, Styles'ın itibarını artıracak. Ancak Barnsley, bu transfer için doğru parayı almak için kararlı olmalı. İster bu yaz, ister transfer penceresinin yeniden açıldığı sezonun ortasında olsun... Ucuza gönderilmemeli." satırlarına yer verildi.

Akşam

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI