Olmaz Olmaz Demeyin! Menajerine Ödenen Para, Burak Yılmaz'dan Daha Fazla

Beşiktaş'ta Büyük Yolsuzluk İddiası...

Beşiktaş Kongre Üyesi Sezgin Gülnar, eski başkan Fikret Orman döneminde kulübün mali yapısının geldiği durumu Twitter hesabından paylaştı. Sezgin Gülnar, yaptığı paylaşımda bağımsız denetçilerin hazırladığı rapordan çarpıcı bölümleri paylaştı.

Yeniçag.com'un haberine göre, Beşiktaş’ın mali durumuyla ilgili bağımsız denetçilerin hazırladığı raporla ilgili çarpıcı ayrıntılar bir bir ortaya çıkıyor. 

Gülnar, Mali Kongre öncesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 2018 yılı itibariyle Beşiktaş'ın borcunun 2 milyar 423 milyon lira olduğunu belirterek, 2019 yılında ise bu borcun 3 milyar 135 milyon liraya çıktığını vurguladı.  

Beşiktaşlı kongre üyesinin açıklamalarını sosyal medyada paylaşan yılların Beşiktaş yazarı İsmail Er, “Menajerin maaşı futbolcudan daha pahalı” diyerek siyah beyazlı kulübün harcamalarındaki garipliğe dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ’A AÇILAN DAVALAR

Beşiktaş Kongre Üyesi Sezgin Gülnar, yaptığı paylaşımda ayrıca siyah beyazlılara, oyuncu menajerleri ve antrenörlerin yapılmayan ödemelerle ilgili açılan bazı davaları da sıraladı. Gülnar’ın yaptığı paylaşımda dikkat çeken isimler ise daha önce siyah beyazlı formayı giyen Kagawa, Beşiktaş’ta hem futbolculuk hem de antrenörlük yapan Guti, menajer Ahmet Bulut ve Burak Yılmaz’ın eski menajeri Necdet Ergezen oldu.

Sezgin Gülnar’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“BJK Derneği ve Ortaklıkları 31 Aralık 2019 tarihi itibariyle konsolide finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu Mali Kongre öncesi aldım bir kaç detayı paylaşmak istiyorum.

31 Aralık 2018 Tarihinde Kulübümüzün borcu ; 2.423.706.002 TL 31 Aralık 2019 Tarihi itibariyle Kulübümüzün borcu ; 3.135.956.142 TL

Antrenör Jose Gutierrez Guti tarafından FİFA 19-01559 neznindeki BJK Futbol Yatırım San. Tic. Aş’ye karşı sözleşme feshine ilişkin dava açılmıştır.

Futbolcu Shinji Kagawa’nın menajeri Canales CAS 2019 nezninde BJK Futbol Yatırımları San ve Tic. Aş’ye karşı menajerlik sözleşmesinden kaynaklanan 15 Şubat 2019 vadeli 135.000 Evro bedelli menajerlik ücretinin ödenmesine ilişkin dava açılmıştır.

Ahmet Bulut tarafından Beşiktaş Futbol Aş aleyhinde 245.335 Avro tutarındaki sözleşme alacağının tahsili talebiyle icra takibi başlatılmıştır.

Necdet Ergezen tarafından Burak Yılmaz’ın transferi sırasında verilen Menajerlik hizmeti nedeniyle toplam 2.069.593 TL alacağının tahsil talebiyle dava açılmıştır.

Beşiktaş’ı Çağlayan'da Adliye koridorlarından aldım diyen eski Başkan Fikret Orman inanılmaz bir enkaz bırakmış durumda davaların oldukça fazla olduğunu belirtmek isterim. Mali ve İdari Kongrede ibra etme ettirme.”


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI