Ömer Şişmanoğlu Beşiktaş'a Geri Dönüyor

Beşiktaş'ta Ömer Şişmanoğlu sürprizi...

Erzurumspor ile ikinci yarıda başarılı bir performansa imza atan ve takımın Süper Lig'e çıkmasında büyük katkısı olan Ömer Şişmanoğl'nun  Beşiktaş'a geri döneceği iddia edildi. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın bu transfer için olumlu rapor verdiği ve transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Beşiktaş'ta Ömer Şişmanoğlu sesleri... 2013-2014 ve 2016-2017 yılları arasında Siyah-Beyazlı formayı giyen Ömer Şişmanoğlu yeniden Siyah-Beyazlı kulübe dönmeye hazırlanıyor. Geçen sezonun ikinci yarısında Erzurumspor forması giyen ve kritik goller atan 31 yaşındaki golcü oyuncu için Sergen Yalçın'ın olumlu rapor verdiği öğrenildi.

TFF 1. Lig'de ligin ikinci yarısında 11 maçta forma giyen Ömer Şişmanoğlu beş gol bir asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Şişmanoğlu ile Erzurumspor yeni sözleşme imzalamak istiyor. Ayrıca Papis Cisse'nin sözleşmesinin bitmesiyle Alanyaspor'da Ömer ile yakından ilgileniyor.

Süper Lig'de daha önce Kayserispor, Antalyaspor, Eskişehirspor, Konyaspor, Göztepe ve Yeni Malatyaspor formaları da giyen Ömer Şişmanoğlu'nun bonservisi elinde bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI