Onana takipte

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ayrılık gerçekleşmek üzere.

Beşiktaş'ta Ayrılık Yakın: Jean Onana ile Yollar Ayrılıyor

Giovanni van Bronckhorst yönetiminde yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta ayrılık gerçekleşmek üzere. Fransız basınında çıkan haberlere göre, Beşiktaş geçtiğimiz yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Jean Onana ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.


4 Milyon Euro Ödendi

Beşiktaş, 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Jean Onana'yı transfer etmek için 4 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Ancak Fransız basınında yer alan bilgilere göre, Beşiktaş ile Onana arasındaki iplerin koptuğu ve oyuncunun takımdan ayrılmasının yakın olduğu belirtiliyor.


Fransız Ekipleri Takipte

Jean Onana'nın durumunu takip eden bazı Fransız kulüplerinin, uygun şartların oluşması durumunda harekete geçeceği iddia ediliyor. Onana'nın transferi için Fransız ekiplerinin ilgisi, Beşiktaş'ın oyuncuyla yollarını ayırma sürecini hızlandırabilir.


10 Maça Çıktı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 10 resmi maça çıkan Jean Onana, bu karşılaşmalarda 1 asistlik skor katkısı sağladı. Ancak beklenen performansı gösteremeyen Onana'nın takımdan ayrılması artık an meselesi.

Kaynak: Sporx


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI