Önder Karaveli imzayı atıyor

Önder Karaveli'nin yeni takımı belli oldu. İşte detaylar... (BJK Haber)

Son dakika haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, son olarak Beşiktaş'ta görev alan Önder Karaveli ile anlaşmaya vardığını açıkladı. İşte detaylar.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Beşiktaş'ta Gelişim Direktörü olarak görev yapan Önder Karaveli ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Önder Karaveli, Adanaspor'da

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz teknik direktörlük konusunda Önder Karaveli ile yaptığı görüşmeler sonucu prensip anlaşmasına varmıştır.

İmza Salı günü

Teknik Direktör Önder Karaveli'nin imza töreni 27 Eylül Salı günü saat 14.00'te Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri'nde gerçekleşecektir" ifadelerine yer verildi.

Beşiktaş performansı

48 yaşındaki teknik adam, Beşiktaş A Takımı ile çıktığı 12 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyetle 20 puan topladı ve maç başına 1.67 puan ortalaması yakaladı.

"Sevdiğine veda edilmez"

Adanaspor'la anlaşan Önder Karaveli, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Karaveli, "Sevdiğine veda edilmez" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI