Önder Karaveli'ye ayıp ettiler!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında Emirhan İlkhan'ın Torino transferiyle ilgili önemli sözler sarfetti.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında Emirhan İlkhan'ın Torino transferiyle ilgili önemli sözler sarfetti. 

Emirhan'ın tüm yetkiyi menajerine verdiğini vurgulayan Ahmet Nur Çebi, "Menajerleri tesislere almayın diyorlar. Bu çok komik. Menajerler, Emirhan gibi yetenekli oyuncuları küçük yaştan fark ettikleri anda bu gençlerin aileleriyle temasa geçiyorlar. Biz kapıdan kovsak, onlar bir şekilde ailelerle görüşüp, anlaşıyorlar. 18 yaşından önce atılan sözleşmelerin hiç bir hükmü yok. Oyuncu, 18'e geldiğinde ise sözleşme yaptığınız taktirde yurtdışına çıkış opsiyonu istiyor. Emirhan 18'e basar basmaz sözleşmeyi imzaladık. Bugün ben İtalya'dan 18 yaşındaki bir futbolcuya 4.5 milyon Euro versem taraftar beni topa tutar. Bu rakamı beğenmemek ve yönetimi eleştirmek art niyetten başka bir şey değil. 

Emirhan'la görüşmek istedik ama bu mümkün olmadı. Çünkü o "menajerime yetki verdim, onunla görüşün' diyor. Bizden yıllık 5 milyon TL. kazanıyordu. Biz ona, 'Torino ne veriyorsa biz de aynısını verelim' önerisi yaptık. Yine de kabul görmedik. 

Bugün gençlerin en büyük hedefi Avrupa'ya gitmek. Kapımızı çalıp, "Ben Avrupa'ya gitmek istiyorum. benim önümü açın' diyorlar. Biz de bunun şu anda mümkün olmadığını söylediğimiz de boynu bükük yanımızdan ayrılıyorlar. Altyapıdan üst yapıya çıkarken en motivasyonları yurtdışında futbol oynamak. Ben onları çok suçlamıyorum. Hatta bunun iyi bir motivasyon aracı olduğunu gözlemliyoruz. Zorla güzellik olmaz. Biz Beşiktaş'ız. Madem ideallerinde yurtdışı var, onların da vakti zamanı geldiğinde önlerini açmamız gerekiyor.

Önder Karaveli'ye ayıp ettiler! 

Sevgili hocamız Önder Karaveli, geçen sezon göreve geldiğinde Emirhan İlkhan'ı cesaretle sahaya sürdü. Çünkü onun yetişmesinde en büyük katkıyı veren kişilerin başında geliyordu. Bu süreçte Önder Hoca da Emirhan'ın ailesiyle temas kurmak istedi. Ama üç gün boyunca Önder Hoca'nın telefonlarına yanıt vermediler. En azından nezaketen görüşebilirlerdi ama bunu tercih etmediler. Daha önce söyledim Emirhan, Serdar, Rıdvan hepsi bizim gençlerimiz. Onların başarılı olmasının yanı sıra mutlu olmasını da isteriz."

Kartalhaber



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI