Onur Kıvrak'tan Şenol Güneş'e yanıt

Şenol Güneş ile Onur Kıvrak arasındaki atışma devam ediyor.

Trabzonspor'un eski kalecisi ve kaptanı Onur Kıvrak, Şenol Güneş'in Beşiktaş ile yeniden anlaşmaya varması sonrası flaş bir paylaşımda bulunmuştu.

Onur, kendisinin Trabzonspor formalı çizimini paylaşarak "Bir kalbe iki sevda sığmaz" notunu düştü.

Onur'un bu paylaşımı bordo mavili taraftarlar tarafından kısa sürede sosyal medya gündemine taşındı. Onur Kıvrak'ın bu paylaşımla Şenol Güneş'e göndermede bulunduğu öne sürülmüştü.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN CEVAP

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniyespor'u 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu. Güneş eski öğrencisi Onur Kıvrak'ın paylaşımına yanıt verdi.

Şenol Güneş isim vermeden kendisine "Bir kalbe iki sevda sığmaz" eleştirisi yapan Onur Kıvrak'a cahil dedi. Güneş "Ben Trabzonspor'u da seviyorum. Beşiktaş'ı da seviyorum. Bir gönülde iki sevda olmaz diyorlar. Profesyonellikle cehalet unsurunun ayrı olduğunu bilmeyenler, bunu böyle değerlendirir." ifadelerini kullandı.

ONUR KIVRAK'TAN FOTOĞRAFLI YANIT

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in "Ben Trabzonspor'u da seviyorum. Beşiktaş'ı da seviyorum. Bir gönülde iki sevda olmaz diyorlar. Profesyonellikle cehalet unsurunun ayrı olduğunu bilmeyenler, bunu böyle değerlendirir" sözlerine Instagram hesabından yaptığı fotoğrafla yanıt verdi.

Onur Kıvrak, Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalara Kadıköy'de Trabzonspor armasını öptüğü fotoğrafla cevap verdi.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI