Orkun Kökçü'den Beşiktaş açıklaması

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen genç oyunculardan Orkun Kökçü’den açıklama geldi.

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen genç oyunculardan Orkun Kökçü’den açıklama geldi. Feyenoor’da forma giyen 17 yaşındaki oyuncunun ismi sezon başında da Beşiktaş ile anılmıştı.

Genç oyuncunun yaz başında Beşiktaş formalı bir paylaşımı da Siyah-beyazlı taraftarlarda büyük heyecana neden olmuştu. Zaman zaman bu oyuncu konusunda Hollanda basını ve Türk medyasında haberler yer alıyor.  Genç oyuncu, bu sezon oynadığı 13 maçta 7 gol atıp 5 asist yaptı.

Orkun Kökçü: Beşiktaş iddiaları ilgili bir şey bilmiyorum

Fox Sports’da yer alan habere göre genç yetenek Siyah-beyazlı takım hakkındaki açıklamalara şu cevabı verdi: “Beşiktaş iddialarıyla ilgili bir şey bilmiyorum. Şu anda Feyenoord’a odaklandım. Burada başarılı olmak ve iz bırakmak istiyorum. Neler olacağını ondan sonra görürüz.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI