Oulare Kadroya Alınmadı

Beşiktaş'ın Obbi Oulare transferinde flaş gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Obbi Oulare, sezonun açılış karşılaşmasında takımı Standard Liege'in Cercle Brugge ile oynayacağı maçın kadrosundan çıkartıldı. Oulare'nin takımdan ayrılabileceği ve Beşiktaş'a imza atmaya yakın olduğu belirtildi. 

Beşiktaş, Standard Liege forması giyen Obbi Oulare için belçika kulübü ile görüşmelere başlamıştı. Oulare'nin takımı Standard Liege'in sezonun açılış karşılaşmasında Cercle Brugge ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadığı ifade edilirken bu kararla birlikte futbolcunun takımdan ayrılmasının çok büyük olasılık olduğu kaydedildi.  

Voetbal24'in aberine göre, Standard Liege teknik direktörü Philippe Montanier, hücum hattında Duje Cop ve Felipe Avenatti'yle devam etmek istiyor. Bu karar sonrası oyuncunun takımdan ayrılmasının beklendiği aktarılmakta.

Belçika içinden de talipleri olan oyuncu için en ciddi aday olarak Beşiktaş ifade edilmekte. Beşiktaş'ın 1 yıllığına kiralamak istediği oyuncu için Standard Liege'in ise satma taraftarı olduğu belirtilmekte. İki taraf arasında yapılacak görüşmeler sonucunda transferin olumlu şekilde sonuçlanabileceği aktarılmakta. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI