Oynarsa Sıkıntı Yaratır!

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Dolmabahçe'de Galatasaray'ı konuk edecek. Vodafone Park'taki mücadele saat 19:00'da başlayacak.

Beşiktaş, Süper Lig'in 19. haftasında Dolmabahçe'de Galatasaray'ı konuk edecek. Vodafone Park'taki mücadele saat 19:00'da başlayacak.

Tivibu Spor'da Beşiktaşlı eski futbolcu Nihat Kahveci, Beşiktaş - Galatasaray derbisinde, her iki takımın muhtemel 11'lerini ve Beşiktaş'ta Oğuzhan, Galatasaray'da Feghouli tercihlerini yorumladı.

Galatasaray'da Luyindama ve Donk arasında yapılacak tercih konusunda yorum yapan Nihat Kahveci, "Ben Donk'dan yanayım. Luyindama oynarsa sıkıntı yaratabilir. Özellikle Aboubakar o açığı kullanabilir." ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ta son dönemin yükselen performansıyla dikkat çeken ismi Oğuzhan Özyakup'u değerlendiren Erman Özgür, şu yorumu yaptı; "Sonradan girdiği maçlar 'Oğuzhan gerdi döndü' demek için yeterli değil. Ama derbide ilk 11'de başlar ve iyi oynarsa geri döndü konusu kapanır ve dönmüş kabul ederim." 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI