Oyunlar Gerçekçi Olmayabiliyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunun tescil edileceği son gün transferde atağa kalkan Beşiktaş, imkansız denen bir transferi gerçekleştirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunun tescil edileceği son gün transferde atağa kalkan Beşiktaş, imkansız denen bir transferi gerçekleştirdi. Barcelona'dan Miralem Pjanic'i bedelsiz olarak bir yıllığına kiralayan Kartal, yıldız futbolcuyu Şampiyonlar Ligi kadrosuna da yetiştirmeyi başarmıştı. Siyah beyazlılardan bu imkansız gibi görünen transfer için göndermeli bir video geldi. İşte o paylaşım...

UEFA Şampiyonlar Ligi kadrosunun tescil edileceği son gün transferde atağa kalkan Beşiktaş, imkansız gibi görünen bir transferi gerçekleştirdi. Barcelona'dan Miralem Pjanic'i bedelsiz olarak bir yıllığına kiralayan Kartal, yıldız futbolcuyu Şampiyonlar Ligi kadrosuna da yetiştirmeyi başarmıştı.

Siyah beyazlılardan bu imkansız gibi görünen transfer için göndermeli bir video geldi.

İşte o paylaşım;

Beşiktaş'tan Pjanic paylaşımı


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI