Özel Haber... Beşiktaş New Castle'ın Türk Yıldızının Peşinde

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş New Castle$ın türk asıllı futbolcusu Dan Barlaser'in peşinde...

Kartalhaber.com özel haberi... Beşiktaş New Castle'ın Türk asıllı futbolcusu Dan Barlaser'in peşinde... 

Türk spor medyası Beşiktaş'ın İngiltere Premier Ligi takımlarından New Castle forması giyen Yedlin transferi için çaba harcadığını haber yapıyor. Yedlin transferinde sona gelinmesine rağmen başkan Ahmet Nur Çebi'nin pahalı bulması nedeniyle bu transfer askıya alındı. 

Asıl hedef Türk Asıllı yıldız 

Orta sahayı güçlendirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, New Castle'ın Türk asıllı futbolcusu Dan Barlaser için İngiliz kulübüne teklif yaptı. 23 yaşında, ön libero ve orta sahada forma giyen futbolcuyla ön görüşmeyi yapan Beşiktaşlı idareciler bu futbolcudan olumlu yanıt aldı. Altyapı kategorilerinde oynarken geleceğin yıldızları arasında gösterilen Barlaser bir geçen zaman içinde bir türlü beklenin patlamayı gerçekleştiremedi. Geçen sezon İngilitre 2. Lig takımlarından  Rotherham United'da kiralık olarak forma giyen Baraser henüz 17 yaşındayken U17 Milli Takımımızda forma giymişti. Genç futbolcu  U18 İngiltere Milli Takımı'nda forma giyse de tercihini Türkiye'den yana kullandı. 

Daniel Barlaser kimdir? 


Tam Adı: Daniel Tan Barlaser
Doğum tarihi: 18.01.1997
Doğum yeri: Gateshead - İngiltere
Ülkesi: Türkiye
Yaşı: 23
Boyu: 1,84
Kilo: 62
Mevkisi: Orta saha, sağ kanat
Kulübü: Newcatle

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI