Pancu: Chelsea maçından sonra...

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Daniel Pancu'dan samimi itiraflar

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Daniel Pancu, siyah beyazlı takımda yaşadıklarıyla ilgili anılarını paylaştı. 

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Daniel Pancu, geçtiğimiz yıl aktif futbol yaşantısına nokta koymuştu. 41 yaşındaki Pancu, Rapid Bükreş'in teknik direktörlüğüne getirildi. Romanya 3. Ligi'nde mücadele eden takımın başına geçen Pancu, Rumen basınına verdiği röportajda Beşiktaş'taki günleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Pancu'nun röportajından öne çıkanlar:

"FENERBAHÇE MAÇINI UNUTAMIYORUM""

Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda oynadığımız maçın son anlarında kalecimiz kırmızı kart görmüştü ve ben kaleye geçmiştim. O maçı kazanarak önemli bir galibiyet almıştık. Beşiktaş'ta rekabet çok üst düzeydeydi. Kadroda Sergen, Pascal, İlhan Mansız, Ahmet Dursun, Tümer, Zago, Ronaldo, Giunti gibi yıldızlar vardı." 

"EN İYİ 10 PARTİCİ FUTBOLCU ARASINDAYDIM"

"Eskiden partilere çok katılırdım. Bizim dönemimizde futbolcular arasında partilere katılma konusunda rekabet vardı. Ben de ilk 10'a girerdim bu konuda. Fakat şu anda artık bu moda değil. En sevdiğim içki de Alman birası ya da çok iyi bir beyaz şarap. Çok fazla içmezdim, daha çok öyle ortamlarda bulunmayı seviyordum"

"CHELSEA MAÇINDAN SONRA BİR BARA GİTTİM"

"Beşiktaş ile Chelsea'yi deplasmanda yendiğimiz maçtan sonra gece Londra'da kaldık. Mutu ve Chelsea'den birkaç arkadaşıyla birlikte bara gittik ve eğlendik. Chelsea kaybetmesine rağmen Mutu orada eğleniyordu ama benim otele dönmem gerekiyordu. Kendi kendime 'Eh boşver' dedim ve otele dönmedim. Lucescu çok kızmıştı ve nerede olduğumu bile bilmiyordu. Ben de Mutu ile eğlendiğimi söylemedim. Pasaportumu havaalanına bıraktılar ve ertesi gün tek başıma İstanbul'a döndüm. Chelsea maçından sonra Suriye sınırında Elazığ'da oynadım. Şu anda TFF Başkanı olan o dönemki başkanımız Yıldırım Demirören bana döndü ve, "Elazığ'ın güzelliğine bak Daniel! Burada özgürsün, gidip eğlenebilirsin" dedi. Londra yerine Elazığ?"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI