Pepe 1 milyon euro

Beşiktaş'ta Pepe ile yollar ayrılıyor.

Beşiktaş’ta son haftalarda sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Pepe için Porto’un Siyah-beyazlı kulübün kapısını çaldığı ifade edildi. Sezon başında da tecrübeli oyuncuya talip olan Porto, o günlerde bu transferi gerçekleştirememişti.

Menajeri İstanbul’a geldi

Pepe’nin menajerinin geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek Beşiktaşlı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.  Porto’nun ısrarla kadrosuna katmak için uğraş verdiği tecrübeli oyuncu konusunda da yol haritası belirlendi. Siyah-beyazlı yönetimin yıldız oyuncunun Porto’ya gidebilmesi için 1 milyon Euro bonservis bedelinin yanı sıra da alacaklarından vazgeçmesini talep etti.

Pepe de ayrılmaya sıcak

Yenişafak’ta yer alan habere göre Portekizli oyuncu da devre arasında Siyah-beyazlı kulüpten ayrılmaya sıcak bakıyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse Beşiktaş Kulübü ekonomik olarak ciddi manada bir rahatlama yaşayacak. Portokiz kulübü ve oyuncunun menajeri ile görüşmelerin önümüzdeki günlerde de devam edeceği kaydedildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI