Pepe gitti, sırada o var!

Beşiktaş Yönetimi Pepe'nin ardından babel'le de yollarını ayırıyor.

Beşiktaş’ta Portekizli yıldız Pepe’nin Siyah-beyazlı takımla yollarını ayırmasının ardından gözler Ryan Babel’in sözleşmesine çevrildi. Siyah-beyazlı yönetim, sezon başından beri Hollandalı yıldız oyuncu ile sözleşme uzatmaya çalışmış fakat orta yol bulunamamıştı.

Babel iyice gözden düştü

Hollanda milli takımından sakat döndüğü için takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncu, Beşiktaşlı bir taraftara vermiş olduğu skandal cevaptan sonra iyice gözden düşmüştü. Yönetim de kadro dışı bırakmadığı oyuncuya para cezası vermişti.

Ryan Babel gönderilecek mi

Fanatik’in haberine göre Siyah-beyazlı yönetim, gelecek hafta içinde Babel’in menajeri ile bir araya gelecek. Yönetimin Hollandalı yıldız ile yollarını ayırmak istediğini onlara ileteceği dile getiriliyor. Babel’e alacaklarına karşılık bonservisinin verileceği veya cüzi bir ücret karşılığında başka takıma gönderilecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI