Pepe neden satılmadı?

Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığını açıklayan Hürser Tekinoktay çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Başkanı adayı Hürser Tekinoktay, “Pepe devre arası Porto’ya ya da Çin’e gönderilebilirdi. Son dönemdeki performansı Real Madrid’deki performansının üzerindeydi” dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a 2019 seçimlerinde rakip olacağını ilan eden Hürser Tekinoktay, FutbolArena'ya flaş açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız Pepe'nin alacaklarına karşılık gönderilmesinin hata olduğunu belirten Tekinoktay, "Pepe devre arasında Porto'ya ya da Çin'e gönderilebilirdi. Bana göre formdaydı. Pepe'nin maaşını ödeyip iki maç kazansaydık, Beşiktaş şampiyonluğun favorisiydi" diye konuştu. Tekinoktay şöyle devam etti: "Kasımpaşa maçında yediğimiz ikinci golden sonra Medel'in bile gözlerinin bittiği benim dikkatimi çekti. Gözlerindeki heyecan bitmiş, travma geçiyorlar. Takımın içinde çok travmatik bir durum olduğu görülüyor, Beşiktaş bu geçiş döneminde çok büyük zarar da görebilir. Beşiktaş kongre üyesi olsam oyumu bana veririm. Ben kongre üyesiyim, oyumu kendime atacağım zaten."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI