Perde arkası... Quaresma'dan Adalı'ya; ''Seni yanlış tanımışım!''

Kartalhaber.com özel haberi...

beşiktaş'ta yönetim Ricardo Quaresma ile yıllarını ayırmak istiyor ama Portekizli futbolcu bu isteğe olumlu yanıt vermiyor. 

Peki neden? İşte Quaresma olayının parde arkası

Geçtiğimiz Ocak ayında İsviçra'nin FC Zürih ekibinden transfer teklif alır. Anlaşma 4 yıllıktır. İsviçre ekibi Portekizli futbolcu için Beşiktaş'ın kapısını çalar ve bonservisi konusunda 1 milyon Euro'ya el sıkışılır. Beşiktaş'tan 2 milyon 500 bin Euro alacağı olan Quaresma, Serdel Adalı'ya, "Bana 1 milyon 500 bin Euro ödeme yapın, ben gideyim" der. Bu parayı da 2 yıl içinde öderseniz"  teklifi iletir. Yönetim bu teklifi kabul eder ve el sıkışılır. Ancak tam imzalar atılırken Beşiktaş Yönetimi Quaresma'ya "Sana ancak 600 bin Euro ödeme yapabiliriz" der. Bu teklife sinirlenen Quaresma da FC Zürih ekibine gitmekten vazgeçen ve transfer yatar. 

Bu olayın tam 7 sonrası... Beşiktaş 2. Başkanı Serdal Adalı, siyah-beyazlı takımın yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma ile bir görüşme gerçekleştirdi. Quaresma Beşiktaş’tan ayrılıyor mu?

Adalı, N’Koudou transferinden sonra Abdullah Avcı’nın kendisini takımda düşünmediğini Portekizli futbolcuya iletti.

Adalı: ”Seninle iyi ayrılmak istiyoruz”

Adalı, “Transfer dönemi bitene kadar vaktin var kendine kulüp bul, yönetim olarak sana gereken kolaylığı sağlarız. Beşiktaş yönetimi olarak seninle iyi ayrılmak istiyoruz, çünkü bu takımda çok emeğin var” dedi.

Quaresma'dan Adalı'ya "Seni yanlış tanımışım!"

Yıldız futbolcu durumu kabullenmedi. Ssosyal medya hesabından 1 yıl daha kalacağını açıkladı. Quaresma'nın Adalı'ya, "Sizi 10 yılı aşkın bir dönemdir tanıyorum. Ama gördüm ki maalesef seni yanlış tanımışım" diyerek serzenişte bulunduğu belirtildi. 

Kartalhaber.com özel haberi... 

"Almayın" demiyoruz, "Çalmayın" diyoruz... 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI