Pjanic Açıkladı... Beşiktaş'ta Kalacak Mı?

Süper Kupa finalinin ardından açıklamalarda bulunan Miralem Pjanic, siyah-beyazlı takımda kalıp kalmama kararını tek başına veremeyeceğini söyledi.

Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa 2021'de normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan maçta, penaltılar sonucunda Fraport TAV Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlı ekibin yıldız futbolcusu Miralem Pjanic açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş , Turkcell Süper Kupa 2021'de normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan maçta, penaltılar sonucunda Fraport TAV Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlı ekibin yıldız futbolcusu Miralem Pjanic açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ı çok sevdiğini dile getiren Pjanic, Siyah-Beyazlı ekipte kalıp kalmayacağı konusuna da değindi.

Miralem Pjanic'in açıklamaları şu şekilde:

"Hocamız beni doğal pozisyonumda oynatıyor. Bu pozisyonda oynadığım için kendimi daha iyi hissediyorum. Öz güvenim daha da yükseliyor."

"Beşiktaş’ı çok seviyorum. İstanbul’a aşığım. Burada kalma kararını tek başıma veremem ama burada bulunduğum sürede yaşadıklarım için herkese çok teşekkür ediyorum."


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI