Pjanic: Gelecek İçin...

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Gaziantep FK'yı 1-0 mağlup etti. 90 dakikanın ardından Siyah-Beyazlı ekibin yıldız futbolcusu Miralem Pjanic basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Süper Lig 'in 21. haftasında Beşiktaş , sahasında karşılaştığı Gaziantep FK'yı 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin ardından Siyah-Beyazlı ekibin yıldız futbolcusu Miralem Pjanic açıklamalarda bulundu.

Kendisini iyi hissettiğini dile getiren Pjanic, uzun süredir gol yemeden tamamladıkları ilk maç oldu olduğunun altını çizdi.

Miralem Pjanic'in açıklamaları şu şekilde:

"Kendimi çok iyi hissediyorum. Uzun süredir gol yemeden tamamladığımız ilk maç oldu. Bu önemli bir detay. Zor maçlarımız devam edecek bu nedenle iyi çalışmalı ve hazırlanmalıyız. Savaşçı ruhumuzu da geri kazandık. Bu gelecek için iyi bir sinyal."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI