Pjanic Günah Keçisi Değil!

Zlatan Bajramovic'ten Miralem Pjanic çıkışı...

Zlatan Bajramovic, “Pjanic her yerde günah keçisi yapılıyor. Ondan her yere koşmasını ve rakibini kovalamasını bekleyemezsiniz. O tarz bir oyuncu değil” dedi.

Almanya'nın Karlsruhe takımının yardımcı antrenörü olan eski futbolcu Zlatan Bajramovic, Beşiktaşlı Pjanic'e tam destek verdi. Bajramovic, "Pjanic her yerde günah keçisi yapılıyor. O her yere koşacak, futbolcu kovalayacak bir oyuncu değil. Ondan bunu beklememeliyiz. Çünkü futbol tarzı böyle değil. Yıllardır yakın arkadaşız. Bosna Hersek Milli Takımı'nın en ufak bir başarısızlığında da fatura hep ona kesiliyor. Miralem Pjanic'i uzun süredir tanımamıza rağmen ondan halen her yere pres yapmasını beklemek saçmalık. Kendi yetenekleriyle elinden geleni yapar. Elbette bazen iyi bazen de kötü bir oyun sergiler" diyerek arkadaşına sahip çıktı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI