Pjanic Kadro Dışı

Beşiktaş'ın Boşnak orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'in ülkesinde ortaya çıkan fotoğrafları ülkesinde büyük tartışma yarattı.

Beşiktaş'ın Boşnak futbolcusu Miralem Pjanic'in ortaya çıkan fotoğrafı nedeniyle zor günler yaşıyor. 

Beşiktaş'ın Boşnak orta saha oyuncusu Miralem Pjanic'in ülkesinde ortaya çıkan fotoğrafları ülkesinde büyük tartışma yarattı. 31 yaşındaki futbolcunun nargile içerken çekilen görüntüsü sonrası maç kadrosuna alınmaması, tartışmaları artırdı.

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki maçta Finlandiya ile karşılaşan ve rakibine 3-1 mağlup olan Bosna Hersek'te büyük hayal kırıklığı yaşanırken, ana gündem Miralem Pjanic oldu.

Boşnak basınına yansıyan haberlerde Pjanic'in maçtan bir gün önce arkadaşlarıyla eğlenceye gittiği ve nargile içtiği fotoğraflar ortaya çıktı. 31 yaşındaki futbolcunun milli takım eşofmanlarıyla olması da tepkileri artırdı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Pjanic, Ukrayna'yı konuk edecekleri maçın kadrosuna alınmadı.

Miralem Pjanic, Bosna Hersek formasıyla toplamda 103 maça çıkarken 17 de gol kaydetti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI