Quaresma kafa karıştırdı

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma bilmecesi

Beşiktaş’ta sezon sonunda Ricardo Quaresma’nın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. Devre arasında takımdan ayrılmak için yönetime başvuran Portekizli yıldız, hiçbir takımla anlaşamayınca Siyah-beyazlı kulüple yoluna devam etmişti.

1 yıl daha sözleşmesi var

Beşiktaş ile mayıs 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizli yıldızın son haftalardaki performansı ise geçerli not aldı. Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan tecrübeli isim, son iki haftada tekrar eski formunu ortaya koymaya başladı. Kendisinin yerine oynayan Lens’in beklentilerin çok uzağında kalmasından dolayı Alanyaspor maçına ilk 11’de başlayan tecrübeli isim, ligde kalan Trabzonspor ve Kasımpaşa maçlarına da ilk 11’de başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Mircea Lucescu, Ricardo Quaresma kalsın raporu vermişti

Yaşanan ekonomik sıkıntılar, futbolcunun ayrılma isteği ve eski performansından uzak kalması nedeniyle bir ara takımdan gönderilmesi düşünülen Portekizli yıldız, ligin kalan iki haftasında da etkili oyun ortaya koyarsa bu futbolcu ile ilgili planlar değişebilir. Öte yandan Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer alan Mircea Lucescu, göreve gelmesi halinde de yönetime Quaresma’nın takımda tutulması yönünde rapor sunmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI