Quaresma'dan Beşiktaş'a transfer önerisi

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Ricardo Quaresma'dan Şenol Güneş'e telefon geldi... Portekizli yıldız,  Güneş'e, 'Yardıma hazırım' dedi. Güneş ise Talisca tarzına bir oyuncu aradığını Portekizliye iletirken; Q7'nin önerisi Sporting B takımında forma giyen Mateus Fernandes oldu... İşte detaylar (BJK Haber Transfer) 

Şenol Güneş’i arayıp tebrik edenler arasında eski Beşiktaşlı Ricardo Quaresma’da yer alıyor… Şenol Güneş’te şampiyonluk yaşayan Portekizli oyuncu tecrübeli teknik adama” hizmetindeyim” dedi. Güneş ilk etapta Portekizli oyuncudan gelen mesajı, “Beraber çalışmak istiyorum” olarak algıladı.

39 yaşındaki Q7’yi transfer etmek gibi bir niyeti olmadığını tercümana ileti. Uygun bir cevap vermesini söyledi. Ancak tercüman “hizmetinizdeyim” sözünün “yardıma hazırım” anlamında olduğu tercümesini yaptı.

Bu Güneş’in daha çok ilgisini çekti. Tecrübeli teknik adam Quaresma’ya, “Talisca tarzında bir oyuncu aradığını” iletti. Eğer böyle bir oyuncu olursa onunla çalışmak istediğini söyledi.

Quaresma, Sporting’in B takımında forma giyen Mateus Fernandes’ten bahsetti. 2004 doğumlu oyuncunun çok yüksek bir potansiyeli olduğunu söyledi. Ancak Sporting’in verip vermeyeceğini bilmediğini söyledi.

Bu arada Şenol Güneş’in Ricardo Quaresma’nın oyun görüşüne çok güvendiği, Portekizli oyuncuyu ilerleyen dönemde eğer kendisi de isterse scout olarak görevlendirmek istediği öğrenildi.


Bu arada yıllar sonra bir gerçek ortaya çıktı. Talisca’nın kiralık olarak alınması gündeme geldiği dönemde Ricardo Quaresma’nın fikrinin Şenol Güneş’in iknasında oldukça etkili olduğu bildirildi. 

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI