Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın yüzündeki gözyaşı dövmesi hakkında hafta sonu Portekiz basınında ilginç bir iddia ortaya atıldı.
Correio de Manha gazetesinin haberine göre Quaresma'nın bu dövmeyi yaptırmasının sebebi kardeşi Alfredo'nun onu dolandırması. Girdiği restoran işinde kardeşi Alfredo tarafından dolandırılan Quaresma'nın onunla olan ilişkisinin sona erdiğinin temsili olarak bu dövmeyi yaptırdığı iddia edildi.
Fakat yıldız futbolcu, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla bu iddiaları reddetti. Correio de Manha'nın haberinin tamamen uydurma olduğunu belirten Portekizli, kardeşinin hiçbir zaman restoranın finans işlerine karışmadığını ve kendisinden herhangi bir para çalmadığını söyledi.
Quaresma, Euro 2016 sırasında yüzündeki dövmenin sırrınını şöyle açıklamıştı: "Oyun stilimi değiştirirsem kendime güvenimi kaybederim. Milano'da böyle oldu. Oyundan zevk almayı unuttum. Bir sabah kalktım ve ağlamaya başladım. Yıllar sonra yaptırdığım gözyaşı dövmesini oyundan çok zevk aldığımı hissettiğim an ağladığım o günleri unutmamak için yaptırdım.”