Rachid Ghezzal Geri Döndü

Siyah-Beyazlıların Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Yeni Malatyaspor maçıyla formasına kavuşacak.

Sakatlıktan yeni çıktığı için Yukatel Denizlispor maçında riske edilmeyen Beşiktaş'ın Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal, Yeni Malatya deplasmanında ilk 11’deki yerini alaca. Kartal'da Kevin N’Koudou kulübeye geri dönecek.

Siyah-Beyazlıların Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, Yeni Malatyaspor maçıyla formasına kavuşacak.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, sakatlıktan yeni çıktığı için Yukatel Denizlispor maçında riske etmediği Ghezzal’a Malatya’da ilk 11’de görev vermeyi planlıyor. Kevin N’Koudou’yu yeniden kulübeye çekecek olan Yalçın’ın maça Ghezzal’la başlayacağı aktarıldı.

Ghezzal gibi sakatlıktan yeni döndüğü için Denizlispor maçında yedek bekleyen Rıdvan Yılmaz da teknik heyetten forma bekliyor. Ancak Sergen Yalçın’ın, Fabrice N’Sakala’nın performansından memnun olduğu ve büyük olasılıkla Rıdvan’ı yine yedek soyunduracağı vurgulandı.

Kartal’da Cenk Tosun ve Francisco Montero’nun tedavileri devam ediyor. Bireysel çalışan Montero’nun, Gaziantep FK maçına yetiştirilmesi planlanıyor. Tedavisine devam edilen Cenk Tosun’un ise birkaç gün sonra saha çalışmalarına başlayabileceği aktarıldı. Gençlerbirliği deplasmanında dizinden sakatlanan Cenk’in, Yeni Malatyaspor maçını da kaçıracağı ifade edildi. Deneyimli golcünün, Montero gibi Gaziantep FK maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.

Bu arada Denizlispor maçının ikinci yarısında hafif bir sakatlık geçiren ve tedbir amaçlı oyundan çıkan Domagoj Vida dünkü antrenmanda yer aldı. Hırvat stoperin önemli bir sakatlığının bulunmadığı belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI