Rachid Ghezzal kararı kıyameti kopardı

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri (BJK transfer haberi)

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın da dahil olduğu 32 milyon euroluk çılgın plan ortaya çıktı. Siyah-Beyazlılar 7 futbolcusuna gelecek tekliflerle kasasını doldurmanın planlarını yapıyor. Rachid Ghezzal için Arap Yarımadası'ndan teklif alan Beşiktaş'ın cevabı ise net. İşte detaylar...  Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal'ın da dahil olduğu 7 futbolcu için gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye alındı. Siyah-beyazlı yönetim buradan elde edeceği gelir ile yeni transferlerine kaynak oluşturmayı planlıyor. Kartal, gelecek astronomik teklifler karşısında kimsenin önünde durmayacak. 

BEŞİKTAŞ'IN RACHID GHEZZAL KARARI ŞAŞIRTTI 

Beşiktaş'ta 7 futbolcu yeni sezon öncesi takım değiştirebilir. Bu sezon başarısız bir form grafiği ortaya koyan Kara Kartal, gelecek sezon yeniden zirvede yer almak istiyor.  Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu gibi genç yıldızlarına gelen teklifleri değerlendiren Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimi, diğer isimlere gelecek rakamlara da göz gezdirecek.  İşte o isimler:  

1. RACHID GHEZZAL 

Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızını satmayı düşünmüyordu ancak Arap Yarımadası'ndan gelen 7 milyon euro seviyelerindeki teklifler sonrası siyah-beyazlılar Rachid Ghezzal için 10 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi.  Rakamın bu seviyeye yaklaşması durumunda Cezayirlinin gidişine izin verilecek.   

2. ERSİN DESTANOĞLU 

Başkan Ahmet Nur Çebi, Ersin Destanoğlu'na gelen teklifleri doğrulamıştı. Siyah-beyazlılar, Avrupa'da talibi çok olan 21 yaşındaki file bekçisinden de en az 8 milyon euroluk bir bonservis bedeli bekliyor.  

3. RIDVAN YILMAZ 

Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt'a transferi kesinleşen Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş'ın kasasını dolduracak. Siyah-beyazlılar bu transferden 4.5 milyon euro ve 1.5 milyon euro bonus kazanacak. 

4. MONTERO 

Siyah-beyazlılara Atletico Madrid'ten transfer olan Montero da iyi bir teklif gelmesi halinde gidişine izin verilecek isimlerden biri.  İlk 11 için kendini ispatlamayan İspanyol stopere, La Liga'dan ilgi var. Beşiktaş olası bir satıştan en az 3 miyon euro gelir bekliyor.  

5. N'KOUDOU 

Beşiktaş'a büyük umutlarla transfer olan Fransız futbolcu bir türlü sakatlıklardan yakasını kurtaramadı.Formda olduğu zamanlarda katkısını hissettirse de, istikrarsız oluşu siyah-beyazlıları memnun etmedi.  N'Koudou için 5 milyon euro civarında bir satış gelmesi durumunda Beşiktaş transfere onay verecek.   4.5 milyona tav oldu! Anthony Nwakaeme'nin yeni takımı Trabzonsporluları şok etti  

6.WELINTON 

Çifte kupalı şampiyonlukta büyük katkı sağlayan Welinton, Sergen Yalçın'ın takımdan ayrılışı ile performans olarak geriye düşmüştü.  Hem yükselen yaşı hem de formunun düşük olması sebebiyle, Kartal onun da takımdan gitmesine izin vermeye hazır. Sözleşmesinin son yılına giren Welinton'a Süper Lig ve Arap takımlarından teklifler var.   Alexanderu Cicaldau'ya büyük şok! Okan Buruk, "Onda kendimi görüyorum" deyince...  

7. SERDAR SAATÇI

Beşiktaş'ın öz kaynağından yetişen genç savunmacı, bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de forma şansı bulduğu maçlarda gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.  Avrupa'dan talipleri olan Serdar Saatçı da Rıdvan Yılmaz gibi, iyi bir teklif gelmesi durumunda gidişine izin verilecek isimlerden.  Genç futbolcu, geçen günlerde verdiği bir röportaj da Avrupa'da oynamak istediğini belirtmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI