Rachid Ghezzal'de son dakika

Beşiktaş'ta sakatlığı devam eden Rachid Ghezzal ne zaman yeşil sahalara dönecek?

Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Cezayirli yıldızın kadroya dahil edilmesinin an meselesi olduğu bildirildi

Karagümrük’le berabere kalarak zirve yarışında yara alan Beşiktaş, Sivasspor’la cumartesi günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlı futbolcular istasyon koşularından sonra pas çalışmaları yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman minyatür kale ve dar alanda çift kale maçlarla tamamlandı. Karagümrük maçında 11’de forma giyen oyuncuların ise salonda yenilenme programı uyguladıkları bildirildi.

Sakatlığı düzelen ancak fiziksel eksikleri bulunan Rachid Ghezzal dün de takımla çalıştı. Cezayirli yıldızın, Sivas maçının kadrosunda yer alabileceği ifade edildi. Bu arada antrenmanı Başkan Ahmet Nur Çebi de çalışmayı takip etti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI