Rafa Silva'da düğüm çözülüyor

Bugün saat 13.30’da Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak olan Serdal Adalı – Sergen Yalçın ortak basın toplantısı, gözleri Beşiktaş’a çevirdi.

🦅 15 Kasım 2025

Beşiktaş’ta uzun süredir gündemde kalan Rafa Silva krizi çözüme kavuşuyor. Portekizli yıldız, düşüncesini Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’ya net bir şekilde iletti.

Bugün saat 13.30’da Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak olan Serdal Adalı – Sergen Yalçın ortak basın toplantısı, gözleri Beşiktaş’a çevirdi. Kulübün iki önemli isminin, özellikle Rafa Silva'nın geleceği konusunda kritik açıklamalar yapması bekleniyor.

Rafa Silva’nın mutsuzluğu tavan yaptı

Son haftalarda mutsuzluğunu gizlemeyen, sakatlık gerekçesiyle bazı idman ve maçlara çıkmayan yıldız oyuncunun geleceği hakkında nihai kararın bugün açıklanacağı belirtiliyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın ve Başkan Serdal Adalı, Portekizli oyuncuyu kazanmak için yoğun çaba harcasa da bu girişimlerin karşılık bulmadığı öğrenildi.

“Türkiye’ye alışamadım, ayrılmak istiyorum”

Rafa Silva’nın, Başkan Serdal Adalı’ya şu sözlerle düşüncesini ilettiği aktarıldı:

“Benim burada kimseyle bir sorunum yok. Param günü gününe ödeniyor, taraftar beni seviyor, ben de onları seviyorum. Ancak Türkiye’ye alışamadım. Konunun parayla ilgisi yok, ülkemi özledim. Beşiktaşlılar beni affetsin, ayrılmaya kararlıyım.”

Beşiktaş’la 1.5 yıllık daha sözleşmesi bulunan Rafa Silva, sezon başına 6 milyon Euro net ücret kazanıyor.

Hürriyet 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI