RAHMİ KOÇ: ÇEBİ VARSA BEN YOKUM

Fenerbahçe derbisinden önce Ahmet Nur Çebi’nin Ali Koç’a ettiği “şaklaban” hakareti gündemin ilk sırasına yerleşti.

Fenerbahçe derbisinden önce Ahmet Nur Çebi’nin Ali Koç’a ettiği “şaklaban” hakareti gündemin ilk sırasına yerleşti. Fotospor'da yer alan habere göre; futbol camiasında Çebi’nin bu sözleri üzerine pek çok dedikodu dolaşmaya başladı.


* Ali Koç’un babası Rahmi Koç, Çebi’nin sözlerine çok kızdı. Beko reklamı Beşiktaş formasında sırta geçecekti. Ancak bu olmayacak.

* Beşiktaş’ın her zor döneminde elini taşın altına sokan Rahmi Koç’u arayan camianın önde gelen isimleri özür diledi.

* Oğluna yağdırılan hakaretler yüzünden Rahmi Koç daha önce hiç yapmadığı bir şeyi yaptı. Camianın ağır toplarını aradı. “Çebi varsa, ben yokum. O olduğu sürece kulübe yardım için benim kapımı çalmayın” diye rest çekti.

* Çebi sözleri sosyal medyada büyük yer bulunca hem Ali Koç’u, hem de Rahmi Koç’u aradı. Özür diledi. Laflarının yanlış anlaşıldığını iddia etti.

* Ali Koç ilk başkan olduğu dönemde oldukça yakın durduğu ancak Kulüpler Birliği başkanlığı döneminde arasına kara kedi giren Çebi’ye hesap sordu.

Bunlar dedikoduyu sevenlerin ortaya attığı iddialar Ancak hiç birisinin doğrulaması yok.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI