Rapor Neden Açıklanmıyor?

Beşiktaş'ta denetim raporları konusundaki sessizlik kafaları karıştırıyor.

Beşiktaş'ta denetim raporları konusundaki sessizlik kafaları karıştırıyor. 

Beşiktaş’ta denetim raporlarının “hasır altı edildiği” iddiaları camiada işler iyi giderken bir anda sıkıntıya neden oldu. Fikret Orman döneminde Ernst Young Denetim şirketine önemli bir bedel ödenerek inceleme yaptırıldı. Ancak camiaya sonuç ile ilgili bilgi verilmedi. 

Ahmet Nur Çebi, 2019 Ekim ayında yapılan kongrede son 10 yılın incelemesini başka bir uluslararası denetim şirketi olan KPMG’ye benzer bir şekilde yüklü bir bedelle yaptırıp paylaşılacağını söyledi. Ancak o dönemde kendisinin de görev yaptığı 6,5 yıllık sonuçlarla ilgili açıklama yapılmasını istemedi. 

KPMG’nin raporlamaya başlamasının üzerinden 12 ay geçti. Raporlar ilgili ses seda yok. Raporun bitirilip, bitirilmediği, kulübe ulaştırılıp ulaştırılmadığı hakkında açıklama yapılmadı. Raporlar ilgili olarak Orman dönemindeki rapor gibi kasaya konulduğu ve üzerinin örtüldüğü iddiası ise camia içinde ciddi tartışmalara neden olmaya başladı.

Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI