Rebocho ve Diaby transferinin perde arkası

Beşiktaş'ta sezon başı kadroya katılan Rebocho ve Diaby transferlerinin perde arkası ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta sezon başı kadroya katılan Rebocho ve Diaby transferlerinin perde arkası ortaya çıktı.

Transfer sezonunu hareketli geçiren ve Başkan Fikret Orman'ın istifasıyla sarsılan Beşiktaş'ta Rebocho ve Diaby transferlerinin perde arkası ortaya çıktı.

REBOCHO AVCI'NIN ÖZEL İSTEĞİYLE GELDİ

Asist Analiz'in haberine göre transfer sezonunda Guingamp'tan transfer edilen sol bek Pedro Rebocho transferine Beşiktaş scoutlarının olumsuz rapor verdiği ancak ancak teknik direktör Abdullah Avcı'nın da özel olarak oyuncuyu istediği kaydedildi.

DIABY'E OLUMSUZ RAPOR GELMİŞTİ

Öte yandan transferin son gününde Sporting Lizbon'dan Beşiktaş'a kiralanan Abdoulay Diaby transferinde de aynı sürecin yaşandığı ve scout ekibinin olumsuz raporuna rağmen, Avcı'nın özel isteğiyle takıma transfer edildiği öğrenildi.

Rebocho, bu sezon Beşiktaş formasıyla çok az süre alıp beklentileri karşılayamazken, Diaby ise bulduğu şansları değerlendiremedi ve siyah beyazlı taraftarlar tarafından eleştiri oklarının hedefinde yer aldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI