Redmond açıkladı! Beşiktaş'ta kalacak mı?

Reşiktaşlı futbolcu Nathan Redmond'dan çarpıcı sözler. Tecrübeli oyuncu, Ümrüniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Nathan Redmond, siyah beyazlıların idmanı öncesi açıklamalarda bulundu. Redmond, takımdaki geleceği hakkında önemli ifadeler kullandı.

"Az kişiyle çalışıyoruz"

Milli maçlar sonrası oynayacakları Fenerbahçe derbisine değinen Redmond, "Genel atmosferimiz şu anda çok iyi. Birçok arkadaşımız milli takımda, daha az kişiyle idman yapıyoruz ama antrenman tempomuz aynı şekilde devam ediyor. Önümüzdeki haftaki derbi maçına hazırlanıyoruz." dedi.

"İlk Fenerbahçe maçında ilk 11'de başlamıştım"

Takımdaki atmosferin çok iyi olduğunu ifade eden Redmond, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Birçok arkadaşımız milli takımlarda ama biz çalışmalarımıza yanı şekilde devam ediyoruz. Derbiye de bu şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz" dedi.Takımdaki atmosferimiz çok iyi. Birçok arkadaşımız milli takımlarda ama biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Derbiye de bu şekilde hazırlanmaya devam ediyoruz. İlk Fenerbahçe maçında 11 başlamıştım. İlk 11 başlamak veya sonradan girmekten ziyade katkı vermek önemli. Maç hakkında çok fazla şey duydum ve maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Ancak dediğim gibi asıl önemli olan katkı vermek."

Southampton’dan bonservisiyle Beşiktaş’a alınan Nathan Redmond, sözleşme durumuyla alakalı ise şu ifadeleri kullandı:

"Henüz bu konuyla ilgili bir şey düşünmedim. Sezonu elimizden gelen en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz. Elimizden geldiğince puanlar alarak, maçlar kazanarak sezonu bitirme hedefindeyiz. Sezon sonunda bu konuyu düşünecek profesyoneller zaten var.".

"Dele Alli'yi uzun süredir tanıyorum"

Dele Alli ile ilgili de konuşan Redmond, sözlerini şöyle tamamladı; Dele Alli'yi uzun süredir tanıyorum. Yapabileceklerini biliyorum. Ancak günün sonunda benim ne düşündüğüm değil, hocamızın tercihleri belirleyici oluyor. Çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve yakın bir arkadaşım. Takıma katkı yapabileceğini düşünüyorum." 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI