Redmond'la yapılan pazarlıkta neler yaşandı?

Teknik direktör Şenol Güneş'in gelecek sezon da takımda olmasını istediği İngiliz yıldıza ilk teklif yapıldı. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş'ın ikinci yarıdaki yükselişinde büyük pay sahibi olan ve Kadıköy'deki performansı unutulmayan Nathan Redmond'un siyah beyazlı formayla olan macerası devam edecek gibi gözüküyor.

Redmond'dan maaşa evet, süreye hayır

Teknik direktör Şenol Güneş'in gelecek sezon da takımda olmasını istediği İngiliz yıldıza ilk teklif yapıldı. Eşinin doğum yapacak olması sebebiyle İngiltere'ye dönmek isteyen Redmond, yöneticilerin "İhtiyaçlarınız için hiçbir endişeniz olmasın" garantisini aldıktan sonra kalabileceğini iletti.

YAŞ FAKTÖRÜ

Bunun üzerine siyah beyazlı kulüpten 1,5 milyon liradan 1+1 yıllık sözleşme teklifi geldi. Beşiktaş'ta kalmak istediğini söyeyelen Redmond, parasal olarak değil ama sözleşme süresi için sıkıntı çıkardı.

İngiliz futbolcu, 1+1'i beğenmedi ve 2+1 yıllık sözleşme istedi. Yönetim ise Redmond'un 29 yaşında olması sebebiyle 1+1'i uygun görüyor. Yapılacak yeni teklifte yıllık ücretin biraz daha artırılacağı ancak sözleşme süresinde ısrarcı olunacağı öğrenildi.

ADA'DAN TEKLİF YOK

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Southampton'dan kiralanan Nathan Redmond'a şu ana kadar ülkesinden teklif gelmedi. İngiliz oyuncu bunun üzerine sözleşme görüşmelerine devam etmek için İstanbul'daki evinin kira kontratını iki ay daha uzatmıştı.

Sporx

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI