Redmond'un golü en çok onları sevindirdi

Nathan Redmond'ın bilinmeyen yüzü... İyilik meleği çıktı...

Kayserispor ile oynadığı son altı Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, lig tarihinde rakibine karşı ilk kez altı maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Beşiktaş'ın bu sezon akan oyunda ceza sahası dışından attığı iki gol de Kayserispor'a karşı geldi. Ghezzal'den sonra Redmond o golü atan isim oldu. Ocak 2020'de Crystal Palace'a attığı golden  bu yana Jamaika asıllı oyuncu ilk kez rakip fileleri ceza sahası dışından havalandırdı. Bu gol Redmond'un bu sezonki Beşiktaş formasıyla ilk golü oldu. 

Redmon’un Kayserispor performansı

Gol 1

Şut 2/1

Kilit pas 1

Topla buluşma 44

Pas 27

Pas yüzdesi 66.7

Orta 4/1

Uzun top 2/2

Top çalma 1

Bu arada Nathan Redmond her gol attığında ya da asist yaptığında, Right to Play adlı yardım kuruluşuna bin sterlin (yaklaşık 20 bin TL) bağışta bulunuyor. 

Jamaika asıllı oyuncu yardım için hazırlanırken takım arkadaşlarından da kendisine destek geldi. Tüm takım Redmond’a ek olarak bin sterlin daha bağışlama kararı aldı. Soyunma odasında bu fikir Redmond’la paylaşıldı. 

Fotospor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI