Resmen Açıklandı... Bırakmam Seni Kampanyasında Ne Kadar Para Toplandı?

Beşiktaş'ın 'Bırakmam Seni' kampanyasında topladığı toplam para resmen açıklandı.

Beşiktaş'ın borcu açıklandı. Siyah Beyazlıların 6 Mart'ta online olarak yapılacak olan Divan Kurulu Toplantısı öncesi Denetleme Kurulu borcu açıkladı. Denetleme raporuna göre son bir yılda Beşiktaş'ın borcu 600 milyon lira arttı.

Beşiktaş‘ın borcu açıklandı. Siyah Beyazlıların 6 Mart’ta online olarak yapılacak olan Divan Kurulu Toplantısı öncesi Denetleme Kurulu borcu açıkladı. Denetleme raporuna göre son bir yılda Beşiktaş’ın borcu 600 milyon lira arttı.

Beşiktaş’ın bir önceki denetleme raporunda 3.37 milyar lira olan borcu 3.57 milyar liraya çıktı. Böylece Beşiktaş’ın borcu 3 aylık dönemde 220 milyon lira daha artmış oldu. Rapora göre Beşiktaş’ın borçları son bir senede % 21 oranında artmış oldu. 600 milyon liralık artış ayrıca son 20 senede yapılan borcun % 25’ine denk geliyor.

Bırakmam Seni kampanyasında ne kadar para toplandı?

Beşiktaş Denetleme Kurulu bu dönem raporunda Bırakmam Seni kampanyasında toplanan parayı da açıkladı. Daha önce Beşiktaş resmi sitesinde önce 150 milyon lira toplandı açıklaması yapılmış ancak daha sonra Ahmet Nur Çebi yönetimi toplanan parayı 82 milyon lira olarak açıklamıştı. Denetleme Kurulu raporunda ise 2020 yılı sonu itibari ile Beşiktaş’ın kasasına giren paranın 33 milyon lira olduğu yazıldı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI