Ricardo Quaresma'da son dakika

Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Ricardo Quaresma’nın Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği henüz net değil.

Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Ricardo Quaresma’nın Siyah-beyazlı kulüpteki geleceği henüz net değil. Devre arasında yönetime ayrılmak için başvuran Hollandalı oyuncu, hiçbir takımla anlaşamayınca “Mukavelem bitene kadar Beşiktaş’ta kalmak istiyorum’ açıklaması yapmıştı.

Ricardo Quaresma takımdan ayrılacak mı?

Siyah-beyazlı takımla bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen yönetimin iyi bir teklif gelirse Portekizli yıldızın gitmesine izin verecek. Öte yandan takımın teknik direktör adayları arasında yer alan Mircea Lucescu da tecrübeli oyuncunun takımda tutulması yönünde rapor vermişti.

Tatile başladı

Diğer yandan Kasımpaşa maçı ile birlikte tatile başlayan Portekizli oyuncu, sosyal medya hesaplarından tatil fotoğrafları paylaşmaya başladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI