Ricardo Quaresma'ya verilecek ceza

Malmö maçında attığı kasti tekme sonrası kırmızı kart gören Ricardo Quaresma'ya ceza geliyor.

Beşiktaş’ta perşembe akşamı Malmö ile oynanan karşılaşmada gereksiz yere kırmızı kart gören Ricardo Quaresma’ya verilecek para cezasının miktarı belli oldu. Portekizli yıldız, Avrupa Kupaları’na devam mı tamam mı karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakmış ve elenilmesinde başrolü oynamıştı.

Şenol Güneş, çok sinirlendi

Maçın 65. dakikasında rakibinin ayağına sert bir şekilde basan Quaresma, maçın hakemi tarafından direkt kırmızı kart ile cezalandırılmıştı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in gerek maç anında gerekse maçtan sonra Portekizli oyuncuya çok sinirlendiği ifade edildi.

Ricardo Quaresma’ya 50 bin Euro para cezası

Fanatik’te yer alan habere göre Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın, bu durumdan dolayı Quaresma’ya çok sinirlendiği ve teknik direktör Şenol Güneş’ten konuyla ilgili olarak rapor istediği bildirildi. Yönetimin, raporun ardından Quaresma’ya 50 bin Euro ceza verileceği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI