Rıdvan Dilmen: Beşiktaş O Bölgeye Transfer Yapabilir

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Beşiktaş yorumu...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de %100 Futbol programında Beşiktaş-Kasımpaşa maçını yorumladı. Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 11. haftasında oynanan Beşiktaş-Kasımpaşa karşılaşmasının ilk yarısında ve sonunda şu yorumda bulundu; 

İlk yarı değerlendirmesi

İlk yarısını Beşiktaş'ın 1-0 önde bitirdiği Beşiktaş-Kasımpaşa maçının devre arasında açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, "48 dakika boyunca Beşiktaş'ın üstün oynadığı bir karşılaşmaydı, Beşiktaş ilk yarı da oyuna hükmetti. Beşiktaş geçen hafta yoğun, yorucu bir maç oynadı. Pazar ile Cuma arasındaki farkı karşılaştırmak bence doğru değil, 5 gün yeterli ama bu temposuzluk doğal. Teknik Dirketör Sergen Yalçın'ın serzenişi doğru değildi" ifadelerini kullandı ve ekledi: 

Aboubakar  çok değerli

"Aboubakar'ın performansı Beşiktaş için çok değerli. Siyah-Beyazlılar sıkıntılı bölge savunma dışındaki tüm sorunları çözüyor. Fizik olarak o hantallığını atmış göründü. Beşiktaş'ın attığı gol tam bir sistem golüydü. Beşiktaş'ın penaltı beklediği pozisyonda top ele gelse verecekti, yukarı geldiği için bence vermedi. Bana göre yakın mesafe olduğu için penaltı değil" 

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'yı 3-0 yendiği  ardından açıklamalarda bulunan Dilmen, "Maç öncesinde karşılıklı gollü geçer tahminleri vardı. Bu da doğaldı. Başakşehir, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'dan 9 puan! 10 gol atmış, 5 gol yemiş bir Beşiktaş. Bu camia için çok kıymetli. Beşiktaş'ta Welinton'un oynamasının sebebi Larin'den dolayı takım boyunu uzatmaktı. Sergen Yalçın adaletli bir teknik adam, oyuncu bu adaletli hissediyor. Derbide goller yemesine rağmen Utku Yuvakuran'la devam etti" ifadesini kullandı.  

'Stoper transferi olabilir'

Beşiktaş'ın devre arasında stoper transferi yapabileceğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Rıdvan Yılmaz her geçen gün üzerine koyuyor. Adaşım Rıdvan çaylaklık dönemini çok kısa sürede geçmek üzere. Fabrice N'Sakala geçen hafta gol attı, hazırlanmak için bir hafta geçti ama Sergen Hoca, Rıdvan'ı oynattı. Sergen Yalçın'ın otoriter ve cool bir duruşu vardır. Beşiktaş'ta devre arasında taraftarların gönül rahatlığıyla izleyebileceği bir stoper alınabilir mi? Bence bu bölgeye transfer olabilir. Beşiktaş kötü oynuyor diyoruz fakat takım 3 -0 kazanıyor" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI