Rıdvan Dilmen: Beşiktaş Taraftarı Var Gibi...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Beşiktaş yorumu...

Rıdvan Dilmen, NTV’de yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Süper Lig’in 17. haftasında oynanan Beşiktaş - Rizespor maçını yorumladı. İşte Dilmen’in Beşiktaş Rizespor maçı için değerlendirmeleri... 

Dilmen’in açıklamaları:

Beşiktaş'ı ne kadar takdir etsek azdır. Sanki 40 bin seyirci varmış gibi oynuyor. Beşiktaş taraftarı olsa daha da üstün oynar.

Beşiktaş maç başından beri yalandan bir şut dışında pozisyon vermedi. Top rakipteyken konsantrasyonları iyi. Larin gelişime en açık oyunculardan bir tanesi. 8 gol atmış, penaltı yok. Mesela Mbaye, Diagne penaltılardan atıyor.

Larin geçen sene niye gönderildi diyemiyorum. Belki de işe yaradı. Karakterli, 26 yaşında, genç ve şimdi olgunlaşma zamanı Larin’in. Takımın çok çoşkusu var. Tüm Çarşı sanki stadyumda gibi. 

Rakibini çaresiz bırakan, 6 gol dışında en az o kadar gol pozisyonuna giren bir Beşiktaş var sahada. Rizespor ise varlık gösteremedi. Sadece 3-0’dan sonra Beşiktaş’ın izin verdiği kadar gelebildi.

Yıllardır yabancı kaleci varken Ersin ile oynuyor. Birkaç maçtır da iyi oynuyor Ersin. Rıdvan yaşında göre maksimumda oynuyor. Vida’nın sezon başı ve şimdiki performansı teknik direktör Sergen Yalçın sayesinde. 

Sergen Hoca herkesin kızdığı Necip’ten verim alıyor. N'Koudou daha iyi şeyler yapabilecek seviyede. Oğuzhan’ın attığı gol de öyle kolay bir gol değil. 

Atiba gibi bir oyuncuyu benim diyen antrenör kolay kolay dinlendirmez. Futbolcu Sergen Yalçın yok artık. Atiba yürekli bir oyuncu olmasına rağmen geçen hafta oyundan çıktığında o yorgunluğu gördü. 

Beşiktaş oynarken keyif veriyor. Vida ve Welinton, 3 sarı kartla Hatay’a gidiyor. Hakem Ümit Öztürk hata yaptı ve Welinton’a sarı kart göstermedi. 

Sergen Hoca yeteneğine de bakıyor. Futbol zor bir oyun denir. Matematik falan değildir. Ben sisteme inanıyorum. Sergen Yalçın sisteme inanmazdı artık o da inanıyor. Beşiktaş dışında da hiçbir yerde inanmaz.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI