Rıdvan Dilmen çıldırdı: Galatasaray'a veriyorsun, buna neden vermiyorsun?

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den çarpıcı yorum...

Süper Lig'in 12. haftasında heyecan Beşiktaş-Ümraniyespor mücadelesi ile sürdü. Karşılaşmaya hızlı başlayan Siyah-Beyazlılar'da Dele Alli karşılaşmanın 14. dakikasında Geraldo'nun yaptığı sert müdahale sonrası kısa süreli bir sakatlık yaşarken, bu pozisyon oldukça tartışıldı.

Süper Lig'in 12. haftasında sahasında Ümraniyespor ile karşılaşan Beşiktaş mücadeleye oldukça hızlı başlarken, henüz 5. dakikada Cenk Tosun'un penaltı golüyle öne geçerken, mücadelenin 14. dakikasında oldukça konuşulan bir pozisyon yaşandı.


DELE ALLI'YE SERT MÜDAHALE!

Dakikalar 14'ü gösterirken, Ümraniyespor'un golcüsü Geraldo ile ikili mücadeleye giren Dele Alli bir anda yerde kaldı. Pozisyon tekrarında Geraldo'nun Dele Alli'nin ayak bileğinde bastığı görülürken, karşılaşmanın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu faul düdüğünü çalarken, Geraldo'yu sarı kartla cezalandırdı.

Yaşanan bu pozisyon sosyal medyada da oldukça tartışılırken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, bu pozisyon için "Galatasaray'a veriyorsun buna niye vermedin, Dele Alli'nin pozisyonu net kırmızı kart" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI