Rıdvan Dilmen'den MHK'ye çağrı: Haydi o ismi versene!..

Beşiktaş-Alanyaspor maçını yorumlayan ünlü Rıdvan dilmen'den MHK'ye ilginç çağrı

Spor Toto Süper Lig 33. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Medipol Başakşehir maçı öncesi nefesler tutuldu. Kazananın şampiyon olacağı müsabaka öncesinde NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen'den çarpıcı değerlendirmeler geldi. 

Galatasaray - Başakşehir maçı hakemi kim olacak?

Rıdvan Dilmen'in sözleri şu şekilde:

Mesela Rize - Galatasaray maçı çok tartışılıyor. Tartışmaya sebep olan atamalardır. Atamaları yaparken MHK özerktir ya. Dersiniz ki, Serkan Çınar tamam da 4. hakem Emre Malok hayatında Süper Lig'de maç yönetmemiş. Hadi Emre'yi Galatasaray - Başakşehir maçına ver. Cüneyt Çakır oldu diyelim. Versene o maça. Bir alt ligde 10 maç yönetmiş. Bu MHK'de 2 yönetmiş alt ligde. O zaman olmuyor. Hakemler yanlış yapmaya doğru yönlendiriliyor."

Beşiktaş sezonu sorgulamalı

Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan spor programında Beşiktaş ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanan karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu;

"Son 8 maçın yedisini kazanmak Beşiktaş'ın ne kadar kötü 22 hafta geçirdiğini görebiliyoruz. Derbiyi kaybediyorsunuz ve rakiplerinizin 4 puan gerisindesiniz. Beşiktaş'ın ilk yarıyı sorgulaması gerekiyor. Üçüncülük cepte maça çıkıyorsunuz. Oyuncuların maçı kazanma isteği büyük takımlar için önemlidir. 4. olma şansı yok gibi. Bunun biraz mental yorgunluğunun maça yansımasını oyunun gittili geldiğinden anlayabilirsiniz. Alanyaspor'da 5. 6. olma için çıkmıştı. Bu tür maçları oynamak kolay değil. Kongreden sonra nefeslendi Beşiktaş. Fikret Orman'a da hayırlısı olsun diliyorum. Ama özellikle rakibini tanımıyorum ama 1600 küsür oy alması da Fikret bey ekibi daha konsantre olmasını sağlaaycaktır. Bunu uyarı olarak görmek gerek. Son 4 yıla baktığımız zaman Şampiyonlar Ligi umudunu devam ettiriyorsanız Şenol Güneş açısından başarılı diyebiliriz. Dolayısıyla Şenol hoca Beşiktaş kulübü tarihine geçmiştir. Milli takıma da 2 hafta sonra başlayacaktır. Beşiktaş taraftarının Sergen Yalçın'ı da sahiplenmesi de doğaldır ve bir de mesajdır. Kulüplerin ekonomik olarak küçülmeye gittikleri bir gerçek. Kimle çalışacaklarını bilemiyoruz. Rıza olur Sergen olur vs. Sergen Yalçın Beşiktaş'ta bir gün şans bulacaktır, bulmalı da. Beşiktaş'ın iyi olan bir tarafı var. İsteksiz Beşiktaş'ı çok nadir hatırlıyoruz. Ruhsuz oynayan bir Beşiktaş'ı göremezsiniz. Bugün hata yaptı mı yaptı ama öylesine oynadı diyemeyiz. Alanyaspor'da çok gol pozisyonuna giren bir takım. Son 2 haftayı Trabzon maçıda kazanıp sonra ne olacak diye bakacak. En azından Şampiyonlar Ligi ön eleme için hesaplarını yapacaktır."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI