Rıdvan Dilmen'den Sergen Yalçın Açıklaması

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklama: ''Sergen Yalçın'la görüştüm..''.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen sosyal medya hesabından yeni sezon öncesinde kulüplere ve TFF'ye bazı sorular yöneltti. Dilmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile birlikte TFF'yi eleştirerek, "Geç kalmadık mı?" ifadesini kullandı. 

"SERGEN YALÇIN CUMA GÜNÜNE KADAR SONUÇLANIR DEDİ"

Müthiş başarı elde eden Sergen Yalçın'la dün konuştum. Henüz anlaşma sağlanmamış. Cuma gününe kadar sonuçlanır dedi."

"GEÇ KALMADIK MI?"

"Yöneticilerin iyi niyetinden şüphem yok ama toplamda 60 milyon taraftarı olan 3 kulübün henüz anlaşmaya varıp imza attıkları bir teknik direktörleri yok. Geç kalmadık mı?"

"HABERİMİZ VAR MI?"

Hadi kulüplerimiz teknik direktör seçimi, oyuncu transferi ve planlamada geç kaldı. TFF de geç kalmadı mı? Mesela önümüzdeki yıl kaç yabancı olacak? Kaç takım ligden düşecek? Ailece geç kalmışız. Haberimiz var mı?" 

"ÖN ELEMELERE HAZIR OLACAK MIYIZ?"


Hadi 1 hafta 10 güne kadar teknik direktörleri bulduk. Peki ya transferler? Kimler gidecek? Kimler gelecek? Yeni teknik direktör hangi mevkilere oyuncu isteyecek? Kadroda kimleri istemeyecek? Kesin olan bir şey var ki, takımlar kısa vadede tam kadro çalışmaya başlayamayacak. Ayrıca 3 büyüklerden Galatasaray ve Fenerbahçe ön eleme oynayacak. Bu ön elemeye hem fiziksel, hem kadro olarak hazır olacaklar mı?

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI