Rıdvan Yılmaz sosyal medyayı salladı... İşte o röportaj (Video)

Beşiktaş'ın genç sol kanat oyuncusu Rıdvan Yılmaz Altınordu maçındaki performansıyla tam not aldı.

Beşiktaş sol kanat oyuncusu rıdvan Yılmaz Altınordu maçındaki performansıyla tam not aldı. 

Beşiktaş'ın Altınordu ile oynadığı maçta 75. dakikada oyuna giren Rıdvan Yılmaz sol kanatta sergilediği performansla büyük beğeni topladı. 

Vodafone Park'ta Beşiktaş - Altınordu maçını izleyen taraftarlar, Rıdvan Yılmaz'a alkışlarla destek verirken Rıdvan Yılmaz'ın 2015 yılında BJK TV'ye verdiği röportaj ise Beşiktaşlı taraftarlar tarafından sosyal medyada paylaşılmaya başladı!. 


Rıdvan Yılmaz'ın 2017 yılında BJK TV'ye verdiği röportajdan önemli kesitler:

"MARCELO'YU İDOL ALIYORUM"

7 seneden beri Beşiktaş'ta oynuyorum. Beşiktaş'a geldiğimde 1999 grubunda başladım. Liglere hazırlanmaya başladık. Mahalle takımından geldim. Hocam benden bir ışık gördü ve orada başladım. Mevkim sol bek. İdol aldığım oyuncular var Marcelo gibi ünlü futbolcular. İleride oynamak istediğim takım Beşiktaş. Yurt dışında ise Arsenal'de oynamak istiyorum. Gördüğüm en iyi lig İngiltere. 17-19 yaşlarında A takıma çıkmayı istiyorum. Zaman ilerledikçe bu zorlaşıyor çünkü. 

"GELECEKTE KENDİMİ BEŞİKTAŞ'TA, YURT DIŞINDA ARSENAL'DE GÖRMEK İSTİYORUM"

Gelecekte kendimi Beşiktaş A takımında görmek istiyorum. Yurt dışında ise Arsenal'de. Ömer hocadan çok şey öğrendim. Çok iyi bir anlatıcıdır kendisi. Bize çok şey öğretti. 

"SOL BEKTE OYNAYAN OYUNCULARI İZLEYİP HAYAL KURUYORUM"


Maçlara top toplayıcı olarak gidiyoruz. Gittiğimizde Çarşı grubu beni büyülüyor. Tüylerim diken diken oluyor. Sol bekte oynayan futbolcuları izliyorum ve hayal kuruyorum. 

Rıdvan Yılmaz kimdir? 


Rıdvan Yılmaz
Doğum tarihi:21 Mayıs 2001 
Doğduğu il:Istanbul  Türkiye
yaş:17
Uyruğu:Türkiye  Türkiye
Mevki:Defans - Sol Bek
Ayak:sol ayak


Takıma katılma tarihi:1 Tem 2018
Sözleşme bitiş tarihi::30.06.2020

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI