Rıdvan Yılmaz'dan Ronaldinho golü (Video)

İskoçya Lig Kupası Çeyrek Finali'nde Rangers, Livingston'u 4-0 yendi. Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, müthiş bir gole imza attı.

İskoçya Lig Kupası Çeyrek Finali'nde Rangers, Livingston'u 4-0 yendi. Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, Lionel Messi'den görmeye alışık olduğumuz bir gol attı.

İskoçya Lig Kupası Çeyrek Final maçında Rangers ile Livingston karşı karşıya geldi. Rangers, mücadeleyi 4-0 kazandı. 2022 yazında Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, 66'ıncı dakikada Lionel Messi'den görmeye alışık olduğumuz bir gole imza attı.

Kendi sahasından alıp gitti, golünü attı

Topu kendi yarı sahasında alan Rıdvan Yılmaz, orta sahadan rakip kaleye doğru sürmeye başladı. Rakiplerini süratiyle geçen 22 yaşındaki futbolcu, ceza yayına geldiğinde sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Rıdvan'ın şutunda top, sol köşeden ağlarla buluştu.

Rangers yarı finalde!

Rangers, rakibini 4-0 yenerken maçın golleri Sima (2), Rıdvan Yılmaz ve Jack'ten geldi. İskoç takım lig kupasında adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Geçen sezon fazla forma bulamadı

Temmuz 2022'de 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, İskoç temsilci ile ikinci sezonunu yaşıyor. İlk sezon sakatlıklar nedeniyle fazla forma şansı bulamayan genç sol bek 2022/23 sezonunda 15 maça çıktı. Gol sevinci yaşayamayan Rıdvan, 3 defa takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

Rangers'ta ilk gol sevinci

Bu sezon 3'üncü maçına çıkan Rıdvan Yılmaz, Rangers formasıyla ilk golünü de attı. 66'ıncı dakikada rakip ağları havalandıran Rıdvan, 73'te yerini Barisic'e bıraktı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI