Rıza Çalımbay: Beşiktaş'ta seve seve...

Rıza Çalımbay'dan 'Beşiktaş' açıklaması

Deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay'dan Milli takım ve Beşiktaş açıklaması geldi. Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren Çalımbay favorisinin Başakşehir olduğunu ifade etti. 

Çalımbay, " Benim için Beşiktaş'ın yeri çok ayrı. Beşiktaş'tan görev teklifi gelirse seve seve çalışırım" dedi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Rıza Çalımbay, "Milli takımın başında yerli ve bizden birinin olması güzel bir şey. Milli takımdaki önemli başarılarda yerli hocalarımız vardı. Kulüp takımlarında yabancı teknik direktörler görev yapabilir fakat Milli takım bizim için çok farklı bir şey ve önem arz eden bir şey. Şenol Güneş'e Milli takımda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Çalımbay, "Bu sezon Konyaspor'da görev aldım. Sezon içerisinde benim için hedefi olan bir takım, Beşiktaş ve Milli takım olurdu. Bu sezonu maçları takip ederek geçiriyorum. Lig içerisinde yurt içi ve yurt dışından teklifler geldi. Mesut Bakkal hocama güzel sözleri için çok teşekkür ediyorum. Benim için Beşiktaş'ın yeri çok ayrı. Beşiktaş'tan görev teklifi gelirse seve seve çalışırım. Yine söylüyorum. Beşiktaş'ın başında birisi varken bu düşüncem söz konusu olamaz.

Futbol hayatıma orada başladım, önemli başarılar elde ettim, teknik direktör olarak görev yaptım. O dönemki Rıza Çalımbay'la şimdiki Rıza Çalımbay arasında fark var. Her açıdan kendimi geliştirdim. Daha önce sıkıntılı bir dönemde gelmiştim, o dönem Rizespor'da ligde 4. sıradayken Beşiktaş'tan teklif gelmişti ve ben de izin alıp Beşiktaş'a gelmiştim. O dönem Beşiktaş'ı ikinci yarının lideri yaptık" diye konuştu. 

Rıza Çalımbay, "Bu seneki Süper Lig son yılların en düşük tempolu ligi. Geride kalan 10 tane maç var. Ligde yukarı ve aşağı sıraların durumu belli değil. Şampiyonluk yolunda en büyük avantaj Başakşehir'in çünkü Başakşehir'in maçlarının telafisi var" ifadelerini kullandı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI