Ronaldo, Talisca'yı getirecek!

Beşiktaş'ın transfer için gözü Cristiano Ronaldo'da... Al-Nassr, Portekizli yıldızı alabilirse, Anderson Talisca için Beşiktaş yolu açılacak. İşte detaylar... (BJK Haber)

Beşiktaş'ın transfer için gözü Cristiano Ronaldo'da... Al-Nassr, Portekizli yıldızı alabilirse, Anderson Talisca için Beşiktaş yolu açılacak. İşte detaylar...

ABD’de ameliyat olan Rachid Ghezzal, Şubat ayında dönecek… Nasıl döneceği ise soru işareti. Uzun süre ameliyatsız iyileşmeye çalışan, ardından da ameliyat olan Cezayirli yıldızın nasıl döneceği soru işareti. Şenol Güneş ise Şubat başında mı sonunda mı döneceği belli olmayan Ghezzal yüzünden 8 ila 12 maçta kanat oyun kurucusuzu oynamak istemiyor. 


DELE ALLİ, ŞENOL GÜNEŞ'İ RAHATSIZ EDİYOR

Bu yüzden alternatifler üzerinde çalışıyor. Aslında Ghezzal’ın yokluğunda Dele Alli’nin oyun kurucu olması gerekir. Ancak İngiliz oyuncunun da “futbolu unutmuş” hali Güneş’i çok rahatsız ediyor. Bu yüzden farklı alternatifler üzerinde duruluyor. 


TALİSCA'NIN BEŞİKTAŞ'A TRANSFER İHTİMALİ

Siyah-beyazlıların gözü ise Cristiano Ronaldo’da…Eğer Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, Portekizli yıldızı alırsa Talisca’dan vazgeçecek. Brezilya’dan Corinthians başta birkaç takımın da gözünün üzerinde olduğu sambacı için sürpriz bir yol açılabilir.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI