Rosier Olmazsa Guillard Geliyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Daha önce Cyle Larin'in transferinde başrol oynayan Atiba, Beşiktaşlı yöneticilere şimdi de sağ bek için yeni bir isim önerdi. Valentin Rosier'in bonservisinin alınamama ihtimaline karşı 38 yaşındaki Kanadalı yıldız, vatandaşı Zachary Guillard'ı tavsiye etti.

Geçen sezon Portekiz ekibi Sporting Lisbon'dan kiralanan sağ bek Valentin Rosier, hem savunmada hem de hücumda gösterdiği yüksek performans ile şüphesiz şampiyonluğu getiren isimlerden biri olmasıyla dikkat çekmişti. 

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım'ın haberine göre; Beşiktaş Yönetimi, şimdi ise 24 yaşındaki oyuncunun bonservisini almayı hedeflerken, diğer yandan da her türlü ihtimali düşünüyor. Siyah- Beyazlılar, bu yüzden Rosier için alternatif isim arayışlarını sürdürüyor. Tam da bu gelişmelerin yaşandığı sırada Kara Kartal'ın gündemine flaş bir isim geldi. Daha önce Cyle Larin'in takıma kazandırılmasında başrol oynayan, Beşiktaş'ın istikrar abidesi Atiba, Kanadalı vatandaşı Zachary Guillard'ı önerdi.

Maliyeti uygun 

38 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Zachary Guillard’ın genç yaşı nedeniyle takıma büyük bir katkı verebileceğini belirti. Ayrıca ABD'de MLS Ligi ekiplerinden Montreal forması giyen 22 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda biteceği belirtilirken, maliyetinin bir hayli düşük olmasının beklendiği öğrenildi.

Laryea ile görüşmeler sürüyor

Atiba'nın bir diğer önerdiği isim de Richie Laryea'ydı. Tıpkı Guillard gibi MLS'te görev yapan ve Toronto'nun formasını giyen 26 yaşındaki oyuncu da Avrupa'ya gitmeyi bir hayli istiyor. Kanadalı futbolcu ile Beşiktaş arasında temasların halen sürdüğü öğrenildi.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI